Sei Shin Ken Kai ry:n jäsenmaksu vuodelle 2024 on koko vuodelle 125 €. Jäsenyyden voi maksaa myös kausittain, kevätkausi maksaa 65 € ja syyskausi 65 €. Seuran jäsenmaksulla katetaan vakiovuorojen salivuokrat sekä seuran juoksevia kuluja, esimerkiksi pankkikuluja mahdollisten tarvikkeiden, vaikkapa ensiapulaukun sisällön täydentäminen. Jotta kendoa voi harrastaa, tarvitaan myös Kendoliiton lisenssi ja vakuutus. Jatkaville harrastajille hinta on 55 €, mutta uusille lajin pariin saapuville hinta on 35 €. Lisenssi on voimassa vuoden loppuun ja hinta on sama, osti sen missä vaiheessa vuotta vain. Kendoliiton lisenssi mahdollistaa osallistumisen Kendoliiton vyökokeisiin, jäsenseurojen ja liiton leireihin sekä kilpailuihin.

Linkit!

Suomisportissa tärkeää:

Kendoliitto ja Seinäjoen kendoseura käyttävät molemmat Olympiakomitean teetättämää SuomiSport-palvelua. Meidän seuran virallinen jäsenrekisteri ylläpidetään Suomisport-palvelussa. Liity jäseneksi käyttämällä linkkiä:

Ole tarkkana ostaessasi lisenssiä, että merkitset omaksi seuraksesi Sei Shin Ken Kai ry:n. Valitettavasti tähän ei saa suoraa linkkiä iakaiseksi, vaan tuo vaatii aina ensin kirjautumisen sisään Suomisport-palveluun.

Uudet harrastajat

Mukaan pääsee saapumalla harjoituksiin – kokeilu on maksutonta, ja jos haluat, voit myös seurata harjoituksia, ennen kuin kokeilet. Uusia harrastajia otetaan mukaan tammikuun ajan.