Pidimme juuri ennen vappua Pohjanmaan derbyn ja suuren suosion vuoksi otamme uusiksi heinäkuun lopulla! Ajatus on muokata tapahtumaa yksittäisestä salikisasta jatkuvaksi liigaksi, jolloin saadaan

  • jatkuvuutta
  • ranking
  • kokemusta kisaamisesta
  • ja kisojen tuomaroinnista
  • listat pelaajien pisteistä, onko esim. kotehirviöitä tms

Vapun alla pelaajia oli yhteensä kuusi paikalla, Ari Kangasniemi hoiti toimitsijoiden tontit. Päivän mittaan pelattiin peräti 37 ottelua, joten harjoitusta ainakin saatiin. Pelasimme 5 hengellä kaksi täyttä kierrosta, ensimmäinen normaalisti ja toisella kierroksella sai kokeilla muita kamaeta, esim. nitoa. Ottelualue on salin olosuhteista vakiokenttää pienempi ja suorakaiteen mallinen. Tämä ei menoa haitannut. Päivän otteluiden pöytäkirjat löytyvät linkistä ja parhaimman tuloksen sai kasaan Tuomas Koskinen, onnittelut. Otteluista löytyy myös pieniä pätkiä meidän seuran YouTube-kanavalta ( käy seuraamassa) tästä soittolistasta.

Seuraavan kerran kisataan 29.7.2023 Joupin koululla – toivottavasti näemme sinut siellä! Erillinen ilmoittautumislinkki tulee myöhemmin kotisivuille ja liiton postilistalle. Jos ja kun väkeä on enemmän, niin otteluformaattia muokataan sopivammaksi. Ajatus on, että kaikki saisivat suurin piirtein tasaisen määrän otteluita, 3-4 välillä, mahdolliset tasoitukset yms. otettaisiin huomioon pisteytyksessä. Pysytään kuulolla!