Close

Kevään 2022 treenit

Vuosi vaihtunut, joten kerrataan miten pääsee mukaan. Yläpalkin Mukaan-linkissä ohjeet, mutta kerrataan ne tässä alla:

KENDŌ 剣道
Kendo tarkoittaa sananmukaisesti miekan tietä. Kendo on moderni budolaji, jonka juuret ovat samuraiden miekkataidoissa. Nykyään kendo on tapa jalostaa itseään kurinalaisen harjoittelun keinoin. Kyseessä on dynaaminen ja räväkkä miekkaurheilulaji, joka sopii eri ikäisille ja kokoisille ihmisille erinomaisesti. Lajia pääsee kokeilemaan veloituksetta, pukeuduthan liikkumiseen sopivin vaattein – kenkiä et tarvitse, kendoa tehdään paljain jaloin.

Seurassamme tehdään myös iaidoa – samalla jäsenmaksulla voit harrastaa jompaa kumpaa tai molempia, kuinka sinulle sopii. 

Kun kendokärpänen pääsee puraisemaan kokeilun jälkeen, käy ostamassa itsellesi jäsenyys ja lisenssi SuomiSport.fi verkkokaupasta – vain maksua vastaan saat vakuutuksen ja jäsenyyden, jonka nojalla pääset osallistumaan kansallisille kendoleireille ja tietenkin meidän seuran järjestämille joulu- ja kevätleireille! Suomisport-palvelusta pitää ostaa siis Suomen kendoseurojen keskusliitto ry:n lisenssin (uusilta 35 €, jatkavilta 55€), joka on voimassa vuoden loppuun. Tuon lisäksi pitää ilmoittautua meidän seuran jäseneksi: koko vuodeksi 100 €, tai erikseen kevät– ja syyskaudelle, á 55 €. Ilmoitathan tulostasi ensimmäisiin harjoituksiin, uusia harrastajia otetaan mukaan mieluiten kauden alussa elokuussa / tammikuussa, mutta myöhemminkin pääsee mukaan. Omaan Suomisport-äppiin saa meidän seuran treenit kalenteroitua liittymällä treeniryhmään linkistä

Terveisin Sei Shin Ken Kai ry:n hallitus, info(at)kendoseinajoki.fi

Toim. huom. näillä näkymin treenit alkavat 11.1. eteenpäin,

  • tiistai 18:30-20:00 Joupin koulu
  • keskiviikko 18:30-20:00 Seinäjoen lukio
  • torstai 18:30-20:00 Joupin koulu
  • sunnuntai 19:00-20:30 Joupin koulu

Tervetuloa mukaan!