Nuavvaan! Vuosi 2017 alkaa pikkuhiljaa olla taputeltu, mutta vielä on luvassa kinkun sulattajaisia: välipäivien treenit poikkeuksellisesti kaikki Marttilan koululla, keskiviikkona 19-21 ja sitten perjantaina 20:00-21:30 ja lauantaina 11:00-17:00! Viikonloppuna saamme vieraaksi Henri Korkalaisen 5. dan ohjaamaan harjoituksia, joten sankoin joukoin messiin!

Joulua edeltävänä viikonloppuna saimme nauttia Mikko Salosen ja Susanna Porevuon ohjauksesta. Leirin teemoiksi oli valittu taiatari sekä ipponin tekopaikan löytäminen. Leirin mittaan tuli ainakin allekirjoittaneelle monia oivalluksia, jotka toivon mukaan pysyvät mukana tulevan vuoden treeneissä. Erityisen antoisaa oli hikiwazan harjoittelu, johon saatiin hyviä apuja tekemisen kehittämiseen. Tänä vuonna porukkaa oli hiukan vähemmän kuin aiemmin, mutta tämä ei onneksi tuntunut hidastavan, päin vastoin! Kiitokset vierailijoille ja tervetuloa uudelleen!

Jos ja kun tuntuu, että konvehdit jäi kankuille ja ”tarttis tehrä jotain”, niin hophop ostoksille meidän verkkokauppaan: https://holvi.com/shop/kendoseinajoki/ – tuolta saa hankittua niin itselleen kuin kaverillensa peruskurssin! Tarkemmat tiedot ja näytöksen päivämäärä myöhemmin, mutta treeniajat samat kuin syksyllä: tiistaisin 17:00-19:00 ja keskiviikkoisin 19:00-21:00 Lyseon yläasteen yläsalissa ja perjantaisin 20:00-21:30 Marttilan koulun salissa. Peruskurssin hinnalla pääsee harrastamaan koko kevään ja hoxhox! meidän järkkäämä kevätleiri sisältyy.