Hei kaikki hyvät kendoheilujat!

Tuossa kuukausi sitten päivittyi lainsäädäntö tietosuojan suhteen, joka koskee mitä saadaan tallentaa ja miksi, niin selvennetään hieman seuran suhteen tätä myös teille kaikille sei shin ken kain lojaaleille seuraajille ja jäsenille.

Nettisivut meillä on niin superhienosti toteutettu että emme tallenna mitään muuta kuin paikkakunnan mistä liikenne tulee, tämä on sitävarten että vähän smyygaillaan käykö täälä meidän juttuja lukemassa paikallista väkeä.

Katsoin juuri läpi kaikki logit mitä ikinään sivustomme on kerännyt ja kenenkään henkilötietoja ei löytynyt yhtään mistään! wohoo! ähäkutti NSA.

tähän vielä lisäksi tämmönen pieni kiva rekisteriseloste, vähän eri tyyliin:

Mitäs me sitten kerätään harrastajista?
Joudutaan senverran keräämään infoa kaikista meidän jäsenistä että tiedoista löytyy teidän Nimi, sähköpostiosoite, mahdollisesti puhelinnumero, kotiosoite ja vanhempien yhteystiedot jos satut oleen vielä nassikka ikänen.

no mitä näillä tiedoilla sit tehdään?

pääasias me heitellään teille viestei et tulkaahan treeneihin, ja välillä saatetaan lipsauttaa lasku ja pikkusen meidän on pakko laittaa teidän nimee tonne keskusliitolle että saadaan teidät vakuutettua ja pidettyä liiton jäsenenä.
Ei ihan hirveesti siis dataa teistä meille kerry, ja tuon vähänkin tietomäärän kans voi olla huoleti, me ei kerrota kellekkään teistä! Vaikka kuinka niljakkaiset markkinamörköt yrittäis meitä lahjoa niin mitään dataa ei lähde minkäänsortin kauppiaille tai muille rosmoille.

mitäs sit jos tulee hirveet antipatiat kendoa kohtaan ja haluaa pyyhkiä koko harrastuneisuuutensa historiasta?

Jos haluatte et kaivellaan teidän tiedot tuolta meidän systeemeistä, nii pistäkää viestii timo.ylimaki@outlook.com, kirjotelkaa siihen viestiin vähä et haluutteko tarkastella vai poistaa tietojanne nii tiedetään mitä me kaikelle tuolle arkaluontoiselle datalle tehdään.

Foliohattuaan syvemmälle kiskoen
Timo Ylimäki
Seuran lakijehu, sihteeri ja webmastah!