Close
Kuvassa vasemmalla kendo kypärä, oikealla teksi Kendo SM-kisat 2019

Tule mukaan!

Seinäjoen kendoseurassa voit harjoitella japanilaista miekkailua hyvässä porukassa! Seurassamme harjoitellaan kendoa ja iaidoa, lajien täydentäessä toisiaan. Pääpaino kuitenkin kendon harjoittelussa, jossa bambumiekoin parin kanssa jalostetaan mieltä ja kehoa japanilaisen miekan, katanan, periaatteiden mukaan. Japanin kendoliitto kehitti oman iaido-liikesarjat opettaakseen kendoille miekan käsittelyä. Iaidossa tehdään soolokatoja ilmaan.
Mukaan pääsee saapumalla treeneihin – 12.8.2019 eteenpäin tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Kalenterin löydät täältä!  

Ja voit ilmoittautua kokeilukertoihin tästä!

 

Pari ensimmäistä kertaa voi lajia kokeilla veloituksetta, kun kendokärpänen puraisee, tulee hankkia lisenssi ja jäsenyys SuomiSportin kautta, www.suomisport.fi ja hakusanaksi kendo seinäjoki. Voit samalla ilmoittautua kauden 2019-2020 treeneihin linkistäSamalla ensimmäiset varusteet, jotka tulee hankkia on shinai eli bambumiekka. Myöhemmin tulee ajankohtaiseksi ajankohtaiseksi hankkia loputkin, mutta ensimmäiseen vyökokeeseen mennään t-paita ja verkkarit varustuksella.

Jos on kysyttävää, meidät tavoittaa info@kendoseinajoki.fi tai sitten Facebookin messengerissä. 

 

 

Bambumetsä – vähän isokokoisia meidän värkkeihin 😀